Forum    News    Downloads    Saved Games

Де замовити зошити для уроків української мови?

<<

Stevenson89

Young Brewer

Thanks given: 0

Thanks received: 0

Post Thu Oct 08, 2026 9:18 am

Де замовити зошити для уроків української мови?

У доньки список шкільного приладдя цього разу вийшов чималий, а найбільше мене здивувала кількість зошитів для української мови. Потрібні окремі зошити для вправ і контрольних робіт, плюс ще один звичайний для домашніх завдань. У звичайному магазині біля дому потрібних варіантів майже не залишилося, бо батьки вже все розібрали перед навчальним роком. Їздити по кількох магазинах заради зошитів теж не дуже хочеться. Де ви зазвичай замовляєте такі навчальні зошити?
<<

MaryBall007

Post Thu Oct 08, 2026 9:45 am

Re: Де замовити зошити для уроків української мови?

Я б на твоєму місці не витрачала на це пів дня, особливо якщо треба одразу кілька різних зошитів. Торік я саме так бігала по магазинах після роботи і в результаті все одно не знайшла потрібного формату. Потім почала замовляти шкільні матеріали онлайн, зокрема брала зошити тут https://dumka.top/1-11-klasy-vse-dlya-schkoly. Мені сподобалося, що можна одразу переглянути варіанти для конкретного класу, а не шукати кожен предмет окремо. Замовлення оформлювала увечері, а отримала через кілька днів у відділенні. Я ще б уточнила у вчителя, чи потрібні саме робочі зошити, чи достатньо звичайних. У вас уже є точний список від учителя?
<<

Amy-fr

Young Brewer

Post Thu Oct 08, 2026 10:24 am

Re: Де замовити зошити для уроків української мови?

Я цього року взагалі вирішив купити все для школи одним замовленням, бо минулого разу постійно щось забував. Спочатку взяв зошити, потім через тиждень виявилося, що потрібні ще обкладинки, словник і папка для контрольних. У результаті зробив другу поїздку в магазин тільки через одну дрібницю. Тепер намагаюся складати список ще в серпні, поки не почався цей шкільний ажіотаж.

Return to General Chat